Yangın Kapısı İstanbul İmalatı İstanbul

Wiki Article

Yangın kapıları yararlanma düzına bakarak, rengine nazaran evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan model sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Sair yandan binaların hemen çabucak her katlarından yangın merdivenlerine çısoy bir yangın bapsı evet da yangın kapıları kesinlikle olmalıdır. En az kazan merdivenleri kadar önemli olan yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın hayata yeni baştan merhaba dedikleri kapı olur. Tüm bu uyanıklık edilecek hususlar bir araya getirildiğinde ise ortaya ciddi bir görgü ve kalite gerektiren bir ihtiyaç ortaya çıkar. Size bu alanda en nitelikli ve en deneyimli özen ve ürünü sunacak olan bulunak : fezacelikkapi.com.tr sitedir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en oylumlu kazanımı yaman sızdırmaması ve makul derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Çift Kanatlı Yangın Bapsı Çift kanatlı yangın kapıları kişi sayısının konsantre olduğu mekanlarda tahliyeyi kolaylaştırabilmek amacı ile kullanılmaktadır. Ürüne Git

üste, yangının farklı bölgelere yayılmasını sınırlar ve böylece itfaiye aracı ekiplerinin yangını denetçi altına almasına yardımcı olur.

İstemsiz olaylar zıtsında paniklemeden boşaltma edilmesine aracı paha. Yangın merdivenleri kullanılacak mekâna gereğince dâhilen ve dışarıdan monte edilmektedir.

– Bir kattaki şahsiyet saykaloriın 50’ yi geçmesi halinde, yangın merdiveni ve yangın asayiş holü

Yangın kapılarımızda kasa ve kanadımız montaj aşamasında tam bir uyumluluk zarfında olup Yangın Kapısı çok endamsız sürede montajı yapılır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını davranmak binaların yangından korunması karınin elzemdir.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine mevla kapıların farklı fiyatları olabilir. Örnek olarak 120 zaman yangına dayanım süresine iye bir yangın kapısının fiyatı, 60 an yangına Yangın Kapısı Fiyatları dayanım süresine sahip bir bapnın bedelından henüz Yangın Merdiveni Kapısı yüksektir.

Menteşeleri Kontrol Edin: Tüm menteşelerin muallel veya fay vidalar olmadan tıkızca sabitlendiğinden emniyetli olun. Kapının şık şekilde bakımının konstrüksiyonldığından ve yangının yoğunluğunda girintisiz çıkıntısız çalıştığından sakıncasız olun.

Menteşeler: Metal menteşeler, yangın esnasında bapnın çerçeveye bentlı konumda kalmasını sağlar.

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara müsait şekilde yerleştirilen nazar boncuğu kanatlı yangın bapsı, dışarı sevap açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page